< Terug naar blog overzicht

Bedden om in te spelen… euh…slapen

Bij heel wat gezinnen wordt de kinderkamer niet alleen gebruikt om te slapen. Het is ook de plek waar huiswerk wordt gemaakt. Waar ze uren en uren in spelen. Alle redenen dus om veel aandacht te schenken aan de inrichting ervan. 

themabed met glijbaan en loopplank

Een bed met een glijbaan. Een boomhut om in te slapen.
Een sterrenhemel boven je bed… Is het niet de droom van elk kind?

Om binnenshuis te spelen, is er niets zo leuk als een themabed!
In onze collectie vind je voor zowel de stoere boys als de lieve prinsessen enorm veel keuze. Deze funbedden zijn allesbehalve saai, en worden telkens versierd volgens een bepaald thema. 

stapelbed speelbed in de vorm van een boomhut

Zowel kleuters als jonge tieners zullen zich amuseren met zo’n speelbed. Lifetime heeft zelfs een 4-in-1 bed ontwikkeld dat meegroeit met je kleine spruit. Je gaat in enkele eenvoudige stappen van een junior bed met een hemelframe naar een doorsnee basisbed. En dit zonder extra stukken aan te kopen.

een funbed voor jongens en meisjes

Geen themabed is compleet zonder een bijpassende dekbedovertrek. Want sober grijs beddengoed past nu eenmaal niet in een speelse kinderkamer. Gelukkig hebben wij een paar originele en superleuke ontwerpen in voorraad. Dé finishing touch voor het droombed van je liefste zoon en/of dochter!

themalakens - beddengoed voor themabedden

Een themabed is slechts het begin van een trendy kinderkamer. Denk ook aan andere zaken, zoals behangpapier, kleurrijke opbergdozen, muurstickers, zitzakken, … Laat jouw fantasie de vrije loop om er een unieke plek van te maken!


Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017