< Terug naar blog overzicht

3 Inspirerende stijlkaarten

Via onze interieurblog willen we jou op alle manieren inspireren: met tips, nieuwe trends, aankoopadvies, interessante weetjes, enz. Nog een leuke manier om je wat ideetjes te geven, zijn stijlkaarten. Ontdek nu onze stijlkaarten voor 'avonturier', 'Scandinavisch' en 'strak modern'.

Stijlkaart 1: avonturier

Deze stijlkaart is ideaal voor mensen die dromen van exotische safari's en uitdagende trektochten. Ze is gewijd aan de ontdekkingsreizigers onder ons, die graag een stukje van de wereld zien.

Er zijn verschillende manieren om jouw avontuurlijke aanleg naar je interieur te vertalen. Ga bijvoorbeeld voor een grote wildfoto of koop een met geitenhuid bekleed krukje. Ook de houten maskers op staanders doen denken aan verre reizen. De houttinten van deze maskers passen mooi bij de vintage lederen zetel. Tenslotte zorgt de metalen vloerlamp voor een vleugje industrial design.

Stijlkaart 2: Scandinavisch

Voor onze tweede stijlkaart bezoeken we de Scandinavische landen. Hier staan eenvoud, pure materialen en warmte centraal. Al deze eigenschappen omschrijven perfect de trendy HAY kuipstoel, die tevens verkrijgbaar is in diverse andere kleuren. Dat geldt ook voor het hippe Dot kussen.

In een Scandinavisch interieur mag ook wat kleur zitten. Daar komt onze opvallende gele sofa van pas. Het is dé blikvanger van elk woonkamer. Verder zien we steeds meer koper opduiken, een materiaal dat we ook terugvinden bij bovenstaande kaarshouder en hanglamp.

Stijlkaart 3: strak modern 

Tenslotte hebben we nog een leuke stijlkaart voor liefhebbers van een strak, modern interieur. Zwart, wit en grijs staan vaak centraal, maar ook wat kleur is nodig. Daarom kozen we voor een opvallende relaxzetel in een paarse stof. Ook de zwarte pendel zorgt voor wat contrast. Verder zien we vooral sobere, eenvoudige lijnen; zowel bij het hoeksalon, de eetkamerstoel als de dressoir. Want zoals je weet: less is more!

 


Geplaatst op donderdag 29 oktober 2015